Lid worden

Lid worden van Spiro Musica?

Spiro Musica is een klein koor en wij willen ook graag klein blijven. Dat is een bewuste keuze. In ons geval betekent dat, dat we willen groeien tot maximaal 25 leden, waarbij we streven naar een gelijke verdeling van de leden over de vier de stemgroepen.

Momenteel zijn wij nog op zoek naar tenoren en bassen om ons koor te versterken!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Bij alle nieuwe leden wordt door onze dirigente een stemtest afgenomen. Ook tijdens het lidmaatschap wordt bij alle koorleden 1x per jaar een stemtest afgenomen. De dirigente neemt deze stemtest bij voorkeur bij haar thuis af, zodat dit op een ontspannen manier gaat en zij de stem in alle rust kan beoordelen en eventueel nog wat tips kan geven. Maar het is ook mogelijk om dit voorafgaand of na afloop van een repetitie in De Kreek te doen. 

Het tempo van instuderen ligt af en toe vrij hoog en het is daarom wel noodzakelijk om de stukken ook thuis goed te bekijken voorafgaand aan de repetitie. Het is een voordeel als je bladmuziek kunt lezen, maar muzikaliteit staat voorop. Om thuis de stukken te bekijken, krijg je handige links en oefenfiles doorgestuurd. Mocht het zo zijn dat je een keer een repetitie (om wat voor reden dan ook) moet missen, dan gaan we ervan uit dat je de tekst en de muziek thuis bestudeert om te voorkomen dat stukken door afwezigheid van koorleden steeds opnieuw moeten worden ingestudeerd. Tijdens de repetities wordt er hard gewerkt maar we hebben ook veel plezier met elkaar. Muziek is de passie die ons bindt en het is mooi om te horen, te zien en te voelen hoe die passie en onze stemmen samenkomen in de muziek die we zingen. 

De contributie van het koor bedraagt 37 euro per maand (op basis van 10 maanden). 

 

Advertentie