Over ons

Spiro Musica is een kamerkoor uit Hoorn, dat liederen zingt van klassiek tot modern, religieus en niet-religieus (profaan), van Bach tot Bacharach en The Beatles. Ons repertoire wordt meerstemmig uitgevoerd, meestal a capella en soms ook begeleid door een pianist of organist. Dit alles onder de inspirerende en enthousiaste leiding van Hilda Wiarda. Ons koor is groot genoeg voor een karaktervol geluid, en klein genoeg om overal te passen. Wij bestaan pas sinds 2012, maar we hebben de ambitie om het beste kamerkoor van West-Friesland te worden!

Ons koor telt momenteel gemiddeld zo’n 20-25 leden tussen de 30 en 65 jaar en zingen is de passie die ons bindt. We vinden het leuk om tijdens de repetities ook onze zangtechniek te verbeteren om zo met elkaar het beste uit dit koor te halen.

We treden op bij culturele evenementen in de regio (zoals bijvoorbeeld de Open Monumentendag en korenfestivals), en in kerkdiensten, maar we geven bijvoorbeeld ook huisconcerten of kamerconcerten. Eén of twee keer per seizoen geven we een eigen concert.

Mocht het je leuk lijken om met ons mee te zingen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op deze website of mail naar spiromusica@outlook.com.

Er is momenteel in ons koor nog ruimte voor nieuwe bassen en tenoren!

Wij repeteren op maandagavond van 20:00-22:00 uur in De Kreek (Bangert Oosterpolder), inclusief een kwartiertje pauze. Na de repetitie is er natuurlijk ook gelegenheid om in de bar van De Kreek na te praten. Meer informatie over De Kreek vind je op http://www.dekreekhoorn.nl

Advertentie